Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man gør rent i køkkenet, er det vigtigt at man passer på med at bruge de forkerte rengørings midler de forkerte steder. Det kan være svært at finde rundt i hvilke rengørings midler der passer til de rigtige steder. Det er også vigtigt at man gør ordenligt rent i køkkenet, da det er en af de vigtigste steder man har en god hygiejne, det er også det sted i huset der er mest eksponeret for bakterier. Derfor har vi lavet en guide du kan bruge når du skal gøre rent i køkkenet.

Tekstiler

Det vigtigste er at du starter med at finde friske tekstiler frem til din rengøring. Karklude og viskestykker samler bakterier hver dag, og de er nogle af de værste syndere i forhold til hygiejnen i køkkenet. Det er vigtigt at du ofte skifter tekstilerne ud, for de kan være med til at sprede flere bakterier en de gør gavn.

Oppe fra og ned

Når man rengører køkkenet, samler der sig meget skidt, og det er vigtigt at man gør rent “korrekt”. Derfor starter man altid oppefra, og arbejder sig langsomt ned til køkkenet, som gerne skulle være meget beskidt efter en fuld rengøring.

De rigtige midler

Det er vigtigt at man bruger de rigtige rengøringsmidler. Stærke rengøringsmidler der er sundhedsskadelige må ikke kommer i nærheden af overflader som er i kontakt med maden. Man må kun bruge dem steder hvor de ikke kommer i kontakt med noget man senere skal indtage.

Få hjælp til rengæringen

Det kan også være en stor fordel at få hjælp til rengøringen. Der findes firmaer som Tennberg der tilbyder rengøring af private hjem, de er specialister i at rengøre steder som køkkener. På den måde sikrer u dig at alt bliver rengjort perfekt og korrekt, de bruger de rigtige røngøringsmidler, og har adgang til alle redskaber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here