3 gode grunde til at tage til Kenya

0
1436

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der går forhåbentlig ikke så længe, inden hele verden igen lukkes op, og vi igen kan tage ud og opleve verden. Vi begynder med andre ord godt så småt at kunne drømme om store rejseoplevelser igen. Et af de steder du med god grund kan drømme dig hen, er til det østafrikanske land Kenya, der byder på uendelige mange fantastiske oplevelser.

I takt med at flere og flere sætter stor pris på naturoplevelser udover det sædvanlige, er Kenya også blevet et meget populært rejsemål for os danskere. Der er mange der ved at man kan komme på safari i Kenya og se mange af de dyr som Afrika er så kendt for, men det er langt fra alle, der ved at Kenya betyder på meget mere. Her får du fem gode grunde til at kigge på Kenya.

Safari

Selvom Kenya er meget mere, kommer man ikke uden om at der er mange der tager til landet for at opleve det helt igennem fantastiske dyreliv. Her kan du se giraffer, løver, krokodiller, gnuer, zebraer og meget andet. Du kan læse meget mere om safari i Kenya her.

Naturen

Safari er naturligvis en naturoplevelse af de store, men der er også mange gode grunde til at besøge Kenya udelukkende for naturen, hvor de fleste nok også forbinder en safari med dyr. Mount Kenya er Afrikas andethøjeste bjerg kun overgået af Kilimanjaro. Er fysikken i top kan det være en oplevelse af de helt store at komme op på dette, også selvom man ikke skal helt til toppen.

Bounty strande

De fleste forbinder som tidligere nævnt nok Kenya med safari, bjerge og vilde dyr. Er man til badeferie, er Kenya dog også den perfekte destination. Men en flot kystlinje ud til det indiske ocean rummer Kenya mange hundrede kilometers smuk sandstran med hvidt sand, palmer og azurblåt vand.