3 gode råd til dig, der skal ud at backpacke

0
2584

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man skal ud at rejse i længere tid ad gangen, over flere lande og på uvilkårlige tidspunkter, kan det ofte virke uoverskueligt, og når man endelig befinder sig i udlandet, er der flere ting, man godt kunne have haft med. Og omvendt er der også en masse ting, du godt kunne have undværet. Der vil også altid være noget, du ville ønske, at du havde vidst hjemmefra.

Herunder får du 3 gode rejseråd, som du kan bruge, hvis du skal ud at rejse på et tidspunkt. Du kan også dele dem, hvis du kender nogen, der skal ud at rejse.

#1: Sørg for at have penge nok med

Dette råd burde give sig selv, men hvor tit har du ikke løbet tør for penge, når du er ude at rejse? Det er dumt ikke at have nok penge med, og man kommer næsten altid til at bruge flere, end man regner med — også selvom man har forsøgt at planlægge en billig rejse.

#2: Husk på, at du ikke altid har adgang til din mobil

Hvis du har behov for at kunne navigere rundt, er det altid en god idé at have et kort med, fordi du har ikke altid adgang til din mobiltelefon. Print et kort ud (du kan få blækpatroner til din Canon-printer), som du kan navigere efter, når du ikke har adgang til din mobiltelefon.

#3: Sygeforsikring er et must

Hverken det gule eller blå EU-kort dækker dig, hvis du befinder dig udenfor Europa. Derfor bør du altid tegne en rejseforsikring. Det er dumt at lade være med, og det kan ende med at koste dig rigtig mange penge, hvis du pludselig skal på hospitalet. Tegn derfor en rejseforsikring — så både du selv og dine bekendte kan være trygge ved at sende dig ud på din rejse. God fornøjelse!