3 pakketips til familieferien

0
4298

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien er for alvor over os, og mange vælger at bruge den på at rejse med familien. Når man rejser med småbørn, er der visse ting, der bare ikke kan undværes, og det kan give nogle pakkeudfordringer, da det hurtigt kan knibe med pladsen i bagagerummet. Derfor er der her tre tips til, hvordan I kan pakke så effektivt og kompakt som muligt.

Vælg en praktisk barnevogn

På en rejse med små børn er en barnevogn eller en klapvogn uundværlig. Den fylder dog ofte meget i bagagerummet og efterlader ikke meget plads til den resterende bagage. Hvis I rejser meget eller blot ønsker at reducere den plads, som vognen optager, kan I med fordel investere i en sammenklappelig barnevogn. Barne- og klapvogne med denne funktion er nemme og praktiske at have med på både bil- og flyrejsen og vil spare jer for meget besvær. I kan desuden overveje en kombivogn, hvis I har flere børn med på rejsen eller har planer om at rejse meget i fremtiden.

Rejsestørrelser

Der er meget plads at spare ved at medbringe produkter i rejsestørrelse. Det er sjældent, at man bruger en hel dåse hårlak eller bøtte shampoo. Hvis I er mange, og rejsen er lang, kan I tage én stor flaske shampoo med til hele familien.
Det er også en god ide at overveje hvilke produkter, der er nødvendige at have med hjemmefra, og hvilke produkter, som lige så godt kan købes i et supermarked eller lignende på feriedestinationen.

Vakuumpak blød bagage

Hvis I virkelig lider af pladsmangel, kan I vælge at vakuumpakke blød bagage som dyner, puder, tøj og håndklæder. En dyne skrumper til mindre end halv størrelse ved brug af denne teknik, og det giver derfor en del ekstra plads. I mange boligforretninger som for eksempel IKEA og Jysk kan man købe vakuumposer, som man kan suge luften ud af med en støvsuger. Alternativ kan man også bruge en stor plastiksæk.