0
682

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Indbrud er desværre ved at blive synonym med ferier og rejser. Rigtig mange danskere oplever, at deres hjem har haft ubudne gæster, mens de har været på ferie eller væk på en weekendtur. Noget af det værste, man kan forestille sig, forsvinder fra ens hjem er formentlig arvestykker, som ikke kan erstattes af en forsikring. Specielt smykker og specielle genstande, der er givet videre i familien gennem generationer, kan efterlade stor smerte, hvis de bliver stjålet af utaknemmelige og hensynsløse indbrudstyve.

Derfor forsøger flere danskere også at sikre deres hjem på bedste vis, så de om ikke andet ud af til signalerer, de gør noget aktivt for at holde tyve væk fra hjemmet. Dette kunne eksempelvis være en alarm, der bliver placeret på samtlige indgange i hjemmet, men det kan også være noget helt simpelt som at tænde lys, når man ikke er hjemme. Dette kan nogle gange være en præventiv løsning, som måske kan afskrække nogle enkelte kriminelle. Men det er naturligvis langt fra alle, som lade sig afskrække af eksempelvis lys eller alarmer. Er tyvene tilpas ligeglade, så vil de heller ikke lade sig genere af en høj hyletone.

Men et par tændte Flowerpot lamper i køkkenet eller Flowerpot lamper i stuen kan måske give familien en smule ro, når I er ude. Så vores bedste tip herfra er egentlig, at I gør, hvad der kan give mest ro i maven og sindet, når I er ude og rejse eller blot væk på en kort tur. Så kan I ikke gøre mere, og der er derfor heller ingen grund til at tænke en masse over potentielle risici ved at forlade hjemmet. De fleste har jo trods alt også naboer, der til dels kan holde øje med dit hus eller din lejlighed, når du er udenbys. Vil du købe et par Flowerpot Lamper, som vi nævnte før, kan du se et solidt udvalg her.