5 ting du skal have med på din rejse

0
2061

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Spejdernes motto er, at man altid skal være beredt, og dette gælder bestemt også selvom man ikke er spejder. Når man skal på ferie, skal man også være klar på lidt af hvert. Det er lige meget om man skal på festferie i Ibiza, eller man skal på pilgrimsrejse i Italien, så er der flere essentielle remedier som uanset ferietype ofte er behjælpsomme.

Førstehjælpssæt 

Uanset hvilken rejse man er på, er det altid en risiko for, at man kommer til skade. Og hvis man ender med at komme til skade, og man ikke er i nærheden af en by, er det altid vigtigt, at man har et førstehjælpssæt med, så man kan fikse skaden på stedet.

Prævention

Ligesom herhjemme er det enormt vigtigt at beskytte sig selv for kønssygdomme, derfor skal man huske at pakke kondomer, p-piller eller ens fortrukne form for prævention, når man skal ud og rejse. Det er især vigtigt at huske prævention, når man har sex i udlandet, da man muligvis ikke kender landets seksuelle kultur. Så inden du drager afsted på ferie, så køb dine kondomer her.

Solcreme

Solcreme er selvfølgelig en klassiker, og ligesom prævention så er solcreme selvfølgelig også vigtigt hjemme i Danmark. Men hvis man rejser mod sydlige lande, så har solen det med at skade mere end den gør derhjemme. Selv hvis man skal på skiferie, skal man have solcreme med, da solen også er skrap i kolde lande.

Powerbank

Mobiltelefonen er menneskets bedste ven, og derfor skal man sikre sig, at den aldrig løber tør. Det kan desuden godt gå hen og blive besværligt, hvis man står alene i et fremmed land og ikke har mulighed for at hente hjælp fra mobiltelefonen. Derfor vil en powerbank kunne hjælpe, hvis man ikke har muligheden for at lade mobilen op på hotelværelset.