Bedste abonnement til rejsen

0
2732

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal ud og rejse langt, er der nok ikke den store tvivl om, at du skal have din mobiltelefon med. Dels fordi det sikker er dit primære kamera, men også fordi det kan blive nødvendigt at få kontakt til myndigheder, ambulancer eller lige give et ring hjem til mor og sige at alt er i orden. Ja, generelt kommer vi ikke uden om, at mobiltelefonen er en livsnødvendig rejseledsager for langt de fleste af os.

Kig på roaming priserne

Hvis du er blandt dem, der har planer om at skulle ringe hjem en gang imellem, er det rigtigt fornuftigt lige at tjekke op på priserne for roaming og de generelle udenlandstakster der er. Som du kan læse her, skal du nemlig passe på roamingpriserne.

Du har nok hørt om at priserne bliver gevaldigt lavere inden for EU, hvor teleselskaberne ikke længere må pålægge kunderne et kæmpe gebyr for at bruge telefonen i udlandet. Rejser du uden for EU, er der dog helt andre regler, der gælder, og der kan det blive RIGTIG dyrt, hvis du ikke holder øje med gældende takster.

Her kan du se en prisoversigt over danske mobilabonnement, og se hvilke der tilbyder roaming til attraktive priser.

Drop det danske abonnement i Sydamerika

Tager du til Sydamerika er det stort set umuligt at finde danske selskaber, der tilbyder roaming til favorable priser. Så skal du en tur til Brasilien, Argentina eller lignende, kan du med fordel skifte dit danske abonnement ud med et lokalt taletidskort eller forbrugsabonnement.

Asien er dækket

Skal du til Asien, kan muligvis med fordel vælge teleselskabet 3, da de eksempelvis tilbyder gratis roaming i lande som Kina, Singapore, Hong Kong, Indonesien og lignende. Skal du derimod til Thailand, Cambodia eller lignende ophører den gratis roaming, og så kan det igen med fordel betale sig at anskaffe sig et lokalt.