Brug december i østens sol

0
65

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vil du gerne ud at rejse til vinter? Måske du altid synes, det er lidt svært at komme igennem den nordiske, mørke vinter, hvor dagene er korte og temperaturerne ofte kolde. Du er ikke alene. Hvis du har mulighed for det, kan du sammen med familien rive et par uger ud af kalenderen og planlægge en tur til Thailand. Du kan for eksempel bestille din ferie med Thailand Tours i december.

Thailand følger nogenlunde samme sæsoner som Danmark, og det betyder da også, at december er vinter østpå. Til gengæld er der tale om et helt andet klima, og den thailandske vinter minder mest af alt om en god, dansk sommerdag. Noget, der holder nogle danskere fra Thailand er netop den tunge og trykkende varme, der er om sommeren, men her kan du bedre få luft og behagelige temperaturer, hvis du flytter turen til vinterhalvåret.

Få planlagt rejsen fra start til slut

Synes du, det er uoverskueligt at booke rejser, når det ikke lige er til et naboland eller et sommerhus ved en af de danske kyster? Det kan hurtigt virke meget fremmed, og det er ikke sikkert, du egentlig ved, hvad du skal kigge efter. Derfor er det da også en ekstra god idé at vælge at bestille ferien gennem et rejsebureau, der kender alt til Thailand. På den måde skal I kun stå for enkelte ting selv.

I kan vælge en ferie med all inclusive. Så er alt fra fly og hotel til alle måltider dækket ind – og I kan vælge at bruge dagene på at udforske lokalområdet, som med garanti har alverdens oplevelser at byde på. Thailand har både et rigt natur- og dyreliv, men også de rent kulturelle seværdigheder er der masser af, som I kan få meget ud af at besøge.

Gør det til en tur for hele familien

Kunne du godt tænke dig at vise noget mere af verden til din familie? Måske I er bekymrede for, om Thailand nu også er en børnevenlig destination, som I alle får noget ud af. Thailand er et sted, mange familier tager til, og i mange af de sydlige områder findes der kilometervis af hvide sandstrande med det skønneste, lavvandede vand, som man sagtens kan bade i.

Mange af hotellerne i de områder er samtidig lokaliseret tæt ved strandene, så hvis I gerne vil have muligheden for at gå frem og tilbage mellem hotelværelse, pool og stranden, er det bestemt også noget, der er god mulighed for. Mange gange er det rart lige at kunne komme tilbage til hotellet for at koble lidt af, specielt når man rammer de varmeste tidspunkter på dagen, hvor man gerne vil lidt i skygge.

Bliv dus med den thailandske kultur

Thailand har en helt anden kultur, end man finder nogen steder i Europa. Derfor er det da også jeres mulighed for virkelig at få oplevet noget, der ligger fjernt fra det, I er vant til. Det thailandske køkken er sikkert noget, I allerede har prøvet hjemmefra, enten på restaurant eller når I selv laver mad, men at få det helt autentisk i Thailand er en anden oplevelse og noget, I bestemt ikke skal spare jer selv for.

Samtidig er Thailand et land, der sætter stor pris på sine templer og statuer af for eksempel Buddha. Mange af templerne er åbne, så I kan se dem og se, hvordan de adskiller sig fuldstændig fra de kirker, katedraler og moskeer, I måske allerede har set på forskellige ture rundt i Europa. Tag et kig på hvad Thailand Tours har at byde på – måske det er sådan, december skal bruges?