Costa Rica, en perle i Mellemamerika!

0
844

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Drømmer du om varme lande og flot natur? Gerne sammen med et fantastisk dyreliv? Så kunne det være at du skulle planlægge en rejse til Costa Rica.

Landet med den rige kyst

Som det fremgår af navnet, så har Costa Rica en utrolig rig og flot kyst, som hvert år tiltrækker tusinder af turister. Her får du mulighed for at nyde de flotte hvide palmestrande, som man ofte drømmer sig væk til. Her kan du gå hånd i hånd med en partner eller en god ven, og værdsætte den skønne udsigt, du er rejst så langt for at se.

Hoteller midt i regnskoven

Nogle mennesker elsker at falde i søvn til fuglelyde, eller regnen der falder. På Costa Rica har du muligheden for at bo midt i regnskoven, og få dyrelydene helt tæt på. Der er tale om store lodgehytter, hvor du kan få fred og ro. Derudover får du også en bonus i den skønne udsigt du har fra terrassen eller altanen. Her kan du også opleve områder, hvor der er lidt færre mennesker.

Dyrelivet i naturparkerne

Costa Rica har et særligt eksotisk dyreliv, som man kun ville kunne se i zoologiske haver i Europa. Landet er ikke meget større end Danmark og alligevel er over en fjerdel af landet nationalparker. Du kan både opleve vulkaner, men også skildpaddestrande. Hvis du gerne vil blive klogere på dyrelivet, kan du blandt andet vælge at tage på tur, med lokale biologer og forskere. Her kommer du ud i regnskoven, og følger forskernes arbejde i at klassificere dyrene. Det er en oplagt mulighed for at komme tæt på. Husk på at Costa Rica værner om sin natur og dets dyreliv. Derfor er det vigtigt at følge eventuelle guider og skiltes anvisninger.

Rejsebudgettet

Costa Rica ligger langt fra Danmark, så der vil naturligvis være lidt omkostninger til rejsen derover. Men rejser til Costa-Rica behøver ikke være dyre. Det kommer an på, hvor meget luksus du ønsker dig. En lodge er eksempelvis lidt mere eksklusiv, end et hotelværelse. I forhold til madpriser, er priserne relativt billige på Costa Rica. Et dagsbudget på 300 kr, er nok mest realistisk.

Andre gode tips

På Costa Rica taler man spansk. Og selvom mange restauranter og hoteller kan gebærde sig på engelsk, så er det alligevel en god idé at medbringe en spansk parlør. Det vil også vise overskud og respekt, hvis du forsøger dig på lokalbefolkningens sprog.

Derudover er det også meget almindeligt med drikkepenge, for hvad end en service du har modtaget. Nogle steder er det indregnet i beløbet, men ikke alle. Derfor er det en god idé at lægge lidt drikkepenge, så du holder dig på god fod.