De mest seværdige rejsedestinationer i Italien

0
765

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Italien – et land som aldrig skuffer. Italien er et land, som har virkelig meget af byde på, hvad end du er til natur, kultur, storby eller shopping – eller lidt af det hele. Det er et sydeuropæisk land, som vi kender dem bedst, med varme somre og milde vintre, og det egner sig derfor godt som en helårsdestination alt efter hvilket klima, du personligt er til.

Her kan du få inspiration til nogle af de bedste italienske rejsedestinationer – nogle er gamle kendinge andre er måske nye for dig. De er alle gode!

De gode gamle vi kender, vi elsker

Ikke bare Italiens, men hele verdens hovedstad – Rom er en sikker vinder! Med sin flotte arkitektur fra Romerrigets storhedstid, et utal af kulturelle tilbud og noget af den bedste mad, der er at finde i Europa, bliver man aldrig træt af Rom. Et af de andre meget populære og kendte mål er Venedig, hvor du kan sejle rundt langs kanalerne i den hyggelige og romantiske stemning, du med garanti kommer i. Der er også Italiens mest romantiske by, Firenze, hvor du kan lade byens mange skønheder og kunstskatte fortrylle dig, eller den italienske solskinsø Sicilien, som heller aldrig skuffer.

De mindre kendte, men ikke mindre gode

Har du nogensinde overvejet, om du faktisk skulle tage til dejlige Apulien? Apulien er også kendt som hælen til det støvleformede Italien. Det er langt fra en af de mest populære destinationer i Italien, men det gør det bestemt ikke ringere – tvært imod måske enddog så meget mere charmerende. Området Apulien er også rig på dejlige vine, god mad og fantastiske strande. Der er også masser af gammel historie og vigtige kulturskatte i Apulien, herunder barokkirker, antikke smykker, museer og underjordiske grottesystemer. Der er mange smukke og charmerende byer i forskellige størrelser, som du kan rejse rundt mellem.