Denne rækkefølge skal du se James Bond i inden “No Time To Die”

0
1120

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Efter mange udsættelser, er det endelig ved at være tid til, at den 27. James Bond 007 film får premiere verden over. Man har ventet længe på “No Time To Die”, og nu er det lige op over. Der er stadig ikke mange detaljer ude om den, men vi ved at det er Daniel Craigs sidste film som Bond, og vi ved, at Rami Malek spiller skurken.

Mens man venter på den nye film, kan man jo passende bruge tiden på at se de andre 26 007 film igen eller måske for første gang. Det kan også være tiden til at introducere ungerne til spionen fra England.

Hvor skal man starte?

Den første 007 film udkom i 1962, og det var “Dr. No”. Det er selvfølgelig oplagt at starte her, hvis man gerne vil se alle 26 film. Så kan man se dem i kronologisk rækkefølge. Det gode ved James Bond film er dog, at de fleste sagtens kan stå alene, så man kan også udvælge sine yndlings.

Det kan være, at man har en Bond skuespiller, som man er særligt vild med, også kan man jo vælge at starte med de film, som de er med i.

Du kan læse mere om de enkelte film og skuespillere her.

Hold dig til Craig

Er du glad for Daniel Craig, som spiller Bond for tiden, så kan du jo se de seneste fire film, som er dem, hvor han er med i. Der er også en del af de andre skuespillere, som går igen, så det er ligesom en lille serie af film for sig selv. Så er du helt med på historie, inden du skal se “No Time To Die” i biografen.

Lige meget hvilken Bond film du vælger, så er du sikret action.