Derfor er en rejse til Mauritius en uforglemmelig luksusoplevelse

0
1115

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Leder du efter et ferieparadis til hele familien. Sådan et, som virker uvirkeligt og fantastisk afslappende, hvor du kan tage hele familien under armen og nyde en lækker ferie på en paradis-ø? Dette er noget mange går og drømmer om, men aldrig får gjort noget ved.

Det er her hvor internettet kommer til nytte, da det aldrig før har været nemmere at booke en rejse og tage afsted. Derudover er en familieferie noget, I alle vil tænke tilbage på, når I skal herfra. Herunder finder du en guide til, hvordan du bedst muligt booker den perfekte afslapningsferie til lige præcis din familie.

Et rigt paradis med et hav af muligheder

Mauritius er en del af en øgruppe udenfor Afrikas østkyst, ved navn Mascaraerne. Den er derudover den perfekte rejsedestination, hvor du og din familie kan nyde de kridhvide sandstrande, krystalblåt hav og frodig regnskov, på et eftertragtet paradishotel. Port Luis er hovedstaden på Mauritius, som er en stor og ekstravagant havneby med kyst til det Indiske ocean. Læs mere om destinationen her.

Mauritius tilbyder oplevelser til enhver smag

Hvad der dog er endnu bedre, er at Blixen tours tilbyder skræddersyede rejser til Mauritius til både børnefamilier og nygifte ægtepar, som ønsker en romantisk bryllupsrejse, til relativt billige priser. Set bort fra afslappende badeferier, byder øen også på aktiviteter til de mere eventyrlystne, såsom fisketure, dykning og dykkerudflugter. Altså tilbyder øen noget til enhver smag og aldersgruppe, og er helt klart en feriedestination at tage i overvejelse.

Når du tager til Mauritius, slipper du også for overturisme og charterpræg, da den er en forholdsvis ukendt destination. Du vil finde forrygende hoteller, som er bygget med respekt for naturen, hvis faciliteter, service og mad er helt igennem vidunderligt. Du kan altså, med god samvittighed, nyde din luksusferie på Mauritius i fred og ro.