Alt du behøver på rejsen som backpacker

0
1579
Backpackere

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

H.C. Andersen er den kendte forfatter bag citatet ’At rejse er at leve,’ og der er sidenhen mange, der har tilsluttet sig hans livsfilosofi. For rigtig mange mennesker er meningen med at arbejde og tjene penge nemlig at spare op til rejser. Måske er du fuldstændig med på den tankegang, eller måske er det hele nyt. Uanset hvad dit udgangspunkt er, får du her et par tips til de vigtigste ting på backpackerrejsen.

Et par gode vandrestøvler

Noget af det du absolut ikke kan undvære på rejsen, uanset om der er tale om en decideret backpacker rejse eller en rundrejse, er et par gode vandrestøvler. Når man som backpacker rejser rundt i et land eller måske endda flere, kan terrænet være forskelligt. Af den grund kan du lige så godt forberede dig bedst muligt, således at du er klar til enhver udfordring. Det vigtigste ved vandrestøvlerne er, at de passer foden perfekt. Kun på den måde sikrer du dig, at din fod får den rigtige støtte. Det er ligeledes vigtigt, at støvlen går op over din ankel, så du også oplever støtte, hvis du skulle vrikke om. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af vandrestøvler her.

En god og støttende rygsæk

En god rygsæk er naturligvis altafgørende, når du skal på en backpacker rejse. Rygsækkene fås i forskellige størrelser som omtales i liter. I første omgang tænker du måske, at det er en fordel, at din rygsæk er stor, fordi det betyder, at du har mulighed for at fylde meget i den. Det forholder sig midlertidigt ikke således, når du først får rygsækken på ryggen. Det er derfor rigtig vigtigt, at du tænker over, at du skal slæbe på alt det, du smider i rygsækken. Prøv derfor at begrænse dig så du kun medbringer det absolutte mest nødvendige. Deraf udtrykket ’less is more.’