Du må aldrig gå ned på strøm

0
1967

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du rejser ud til eksotiske destinationer og tager på rejseeventyr, så vil du uden tvivl gerne dokumentere det. Et billede siger mere end 1000 ord, og når du om 10 år sidder i dit hus og tænker tilbage på en gang du var på Galapagos øerne eller på en af de øde øer i Maldiverne, er der ikke noget der er mere fantastisk ind at finde fotoalbummet frem og kigge på billederne fra din livs oplevelse.

Du ved aldrig hvornår det perfekte fotoøjeblik kommer, men ofte kommer det når du mindst venter det. Den perfekte solnedgang set fra en bountystrand, en farvestrålende papegøje der sætter af fra en palme, de første regndråber når regntiden begynder i Amazonas eller noget helt fjerde eller femte. En ting der er helt sikkert er dog, at du ikke har lyst til at mange batteri når det sker, om det så er din iPhone eller et kamera, der er din foto kilde.

Powerbanken er et must

Hvis du kan sætte dig ind i dette, så har du sikkert allerede investeret i en powerbank, men hvis ikke, så er det i den grad på høje tid, at du får gjort det. Alle os rejseeventyrer kender nemlig udemærket det med, at man ikke har strøm og at man ikke mindst ikke har adgang til strøm. Skal man være 4-5 dage i junglen, er der ikke mulighed for at lige at smide telefonen eller kameraet i en oplader.

Har du en powerbank med, så kan du oplade en gang eller to. Du kan finde de bedste priser og tilbud på powerbanks. Langt de fleste skal lades op og kan så oplade en telefon eller et digitalkamera en enkelt eller to gange. Skal du være væk fra strøm i længere tid, kan du også finde nogen, der kan lades op via solceller. Disse er dog typisk ikke så kraftige, men kan være gode i mangel på bedre.