Det er nu du skal tage til Barcelona

0
4100

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er nok mange der vil mene, at der ikke findes et dårligt tidspunkt at tage til Barcelona på, og det er svært at være uenig. Selvom Spanien har mange helt fantastiske byer som Madrid, Valencia, Sevilla, Malaga og flere andre, så er bare ikke nogen, der kommer i nærheden af den katalanske hovedstad, der er en af Europas mest fantastiske byer.

Det er en by der byder på alt, der er naturligvis mulighed for en sportsbegivenhed ud over det sædvanlige, hvis du besøger Camp Nou og ser Lionel Messi & co trylle med bolden. Men deres håndbold og basketball er virkelig også besøget værd, hvis man er vild med passionerede og medlevende fans.

Besøg det gotiske kvarter, der er fyldt med smukke bygninger, små smalle gader og lækre små tapas barer og lignende.

Strand, mode og gourmet

Barcelona er som de fleste nok godt ved meget mere end sport, det er også en af de mest spændende storbyer i Europa, når det kommer til gastronomiske oplevelser på nogle af byens mange hundrede helt fantastiske restauranter. Du finder også et kæmpe shoppingudvalg (på modebutikken Dr. Adams kan du finde dette blogindlæg om shopping i Barcelona) samt den helt fantastiske kilometerlange sandstrand der bliver besøgt af millioner hvert eneste år.

Besøg i den tidlige sommer

Maj og juni er helt fantastiske tidspunkter at besøge Barcelona på. Temperaturene er behagelige og ligger typisk fra midten af tyverne fra starten af maj og til slut tyverne i slutningen af juni. Fra Juli bliver det typisk noget varmere, og det kan godt blive for varmt til at være behageligt, hvis man vil have mere ud af sin storbyferie end at ligge ved stranden i en uge eller to.

Desuden er det langt billigere at rejse til Barcelona i maj og starten af juni end det er, når vi først bevæger os ind i juli og august, hvor det som bekendt er industriferie.