Er du ung og rejselysten? Så læs med her

0
1200

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man er ung, skal man kunne holde fokus og prioritere mange ting på én gang. Det kan betyde, at man ikke får gjort alt det, man gerne vil – både fordi det kan være svært at finde tiden til det, mens det også kan være besværligt, da man typisk har skole og arbejde, man skal passe. Er du ung og rejselysten, og har du et sabbatår i sigte, så kan du her få gode råd til, hvordan du får det hele til at hænge sammen.

Det kan være en god idé at planlægge sit år

Når du får tiden til at gøre det, du gerne vil, er det vigtigt, at du sørger for at planlægge din tid. Når man har al tid i verden, kan man nemlig have en tendens til at udskyde ting, og gør man det, vil man opleve, at tiden flyver afsted, uden at man får noget produktivt ud af dagene. Inden dit sabbatår går i gang, kan det være en god idé at planlægge, hvad du skal bruge dit år på, så du er sikker på, at du når det hele. Eksempelvis kan du starte med at arbejde de første 3-6 måneder for at spare op, så du kan rejse det sidste halve år. På den måde har du muligheden for at opleve de mange lande, som du har drømt om uden at skulle frygte at havne i pengeproblemer.

Bestil dine rejser i god tid

Har du et ønske om at tage på flere rejser, er det naturligvis vigtigt, at du tilpasser dem til hinanden, men det er samtidig vigtigt, at du bestiller dem i god tid, så du kan sikre dig rejsen. Tag eventuelt en kort tur til Golden Sands for at blive mere tryg i at rejse alene. I Golden Sands kan du møde nye venner på din alder, som du kan rejse videre med.