Få de gamle fliser til at fremstå som nye med algerens

0
742

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Dine fliser i indkørslen eller på terrassen vil med tiden blive triste og kedelige at se på. Det skyldes en helt naturlig proces, hvor alger og mikroorganismer behæfter sig på flisernes overflade. Du kan klare en del rengøring selv, men den mørke, måske sorte eller grønne farve, der sætter sig, kan du ikke få væk med almindelig rengøring. Dette kræver en decideret algerens.

Miljøvenlig fliserens

Algerens udføres med kemi, der simpelthen går ind og slår algerne ihjel. Ved at vælge et professionelt firma, kan du gå målrettet efter nogen, der udfører miljøvenlig algerens. Der vil der være tale om så mild kemi som muligt, og samtidig kemi, der opløses, inden det går ned i grundvandet. Det er dermed ikke skadeligt for hverken dyr eller mennesker. Algerens vil heller ikke dræbe de omkringliggende blomster eller græsplænen. Dette sker udelukkende, hvis der kommer algerens på selve planterne.

Spar penge på nye fliser ved at give de gamle fliser nyt liv

Ved at give fliserne rens, sparer du en hel masse penge i forhold til at lægge nye fliser. Er du udover den triste farve godt tilfreds med dine fliser, er rensning af fliserne en oplagt mulighed. Efter algebehandlingen vil fliserne opnå deres naturlige, lyse farve, som de havde, da de for første gang blev lagt.

Forebyggelse af alger på fliserne

For at bibeholde det pæne udseende i så lang tid som muligt, kan du vælge at få fliserne imprægneret. Ved imprægnering påføres der et meget tyndt og gennemsigtigt lag beskyttelse, der virker afvisende over for skidt og alger. Fliserne bliver ikke glatte af denne behandling. Vil du gerne undgå grimme fliser igen, er det en mulighed at tegne abonnement på fliserens, således at fliserne bliver renset med et aftalt interval, og du ikke selv begøver at holde øje med, om fliserne trænger til rens.