Gør det nemt at sende stjernesælgeren afsted på firmarejse

0
512

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

At planlægge en charterrejse eller noget mere ustruktureret for familien kan godt være utaknemligt arbejde. Endnu mere møjsommeligt er det at stå med teten at skulle planlægge en erhvervsrejse for virksomhedens ansatte. Heldigvis kan du få andre til at gøre det – og her taler vi ikke at give bolden videre ned igennem virksomhedens hierarki, men at lade en ekstern partner om at lægge planerne.

Samlede tilbud på erhvervsrejser

Tilbud på erhvervsrejser er nemme at finde, hvor hver enkelt rejse bliver planlagt ned i detaljen af garvede rejsekonsulenter, som har styr på alt det praktiske og juridiske. Rejsebureauerne kan nemt give et samlet tilbud, der rummer ikke blot flytransport ned til destinationen og det efterfølgende hotelophold, men også stiller en lejet bil til din rådighed, så du kan køre ud til dine erhvervspartnere.

Med sådan en løsning slipper du for at bruge dine ansattes (eller din egen) tid på planlægning.

Strik en singlerejse sammen hos et rejsebureau

Nu er det ikke fordi, at erhvervsrejser behøver indebære, at flere fra virksomheden er afsted. Hvis du bare ønsker en singlerejse til virksomhedens stjernesælger (som måske er dig selv?), kan du også hurtigt få den slags rejser i stand. Rejsekonsulenter kan her som ved de større erhvervsrejser træde til for at strikke en singlerejse sammen, der består af hotelovernatninger og transport mellem byer.

Lad rejsekonsulenter være din livline ved uforudsete hændelser

Rejsekonsulenter ved rejsebureauer kan løbende træde til, hvis komplikationer nu opstår under din rejse. Er du forsinket? Skal reservationer ændres? Er en anden uforudset hændelse opstået? Så kan rejsekonsulenter være din livline, som sørger for at samle skårene op og planlægge omkring alle de problemer, du kommer ud for. Lad derfor professionelle stå for at give erhvervsrejser af høj kvalitet.

Ikke alle rejsebureauer tilbyder måske lige den rejse, du efterspørger, så tjek forskellige løsninger.