Har du sikret din hjem inden du tager på ferie?

0
993

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien er i fuldgang, og rigtig mange familier er allerede taget af sted på ferie til vidt forskellige destinationer. Det har naturligvis været noget begrænset, da der er stadig florere COVID-19 rundt i en del lande endnu. Det er derfor ikke alle rejsedestinationer som det er tilladt at rejse til, og derfor har mange også valgt at blive herhjemme i Danmark.

Men uanset om i skal til udlandet eller bare tager en uge til Skagen, så er det rigtig vigtigt at i får sikret jeres hjem for indbrud, så i mindsker chancen for at komme hjem til en gennemrodet hjem.

Ring til en låsesmed

Hvis du godt er klar over, at jeres gamle låse er lidt gamle, så er det bare med at få ringet til låsesmeden, inden i skal af sted på ferie. Skal man mindske chancer for indbrud markant, så er i nødt til at skifte den gamle lås ud med en nyere model – ganske enkelt fordi indbrudstyven formentlig kender den lås du har.

Låse har deres svagheder, og dem finder indbrudstyven over tid, så det er rigtig vigtigt at man udskifter sin låse regelmæssigt, så de ikke er til at lukke op for indbrudstyven.

Er du ikke klar over hvor gamle dine låse er, så tag fat i en låsesmed alligevel, og lade låsesmeden fortælle dig, hvad du burde gøre.

Sørg for liv i hjemmet

Inden en indbrudstyv går til et hjem, undersøger de altid lige området først, og ser om der er aktivitet i hjemmene i nabolaget. Sørg derfor for at der en form for liv i jeres hjem. Det kan være alt fra at familiemedlemmer lige kommer et par gange om dagen, til at du sætter en pære til automatisk at tænde og slukke på bestemte tidspunkter.

Sørg altid for at sikre dit hjem inden i tager på ferie, så i kan komme hjem til et trygt hjem efter ferien. Metoden kan være forskellige fra person til person, men at det virker er jo det vigtigste.