Hold dig rask under pandemien – ræk ud efter håndsprit

0
850

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du have fyldt op med håndsprit derhjemme eller i rengøringsdepotet på dit kontor? Så var det i samme ombæring værd at blive klog på, hvilke muligheder du har, når det kommer til håndsprit. Du kan få håndsprit på en flydende form, som tyk gel eller på engangsservietter.

Læs mere her om håndsprit og sørg for, at du får den rette bøtte, kasse eller beholder sendt din retning. Med mange typer indpakning til håndsprit kan du nemt finde den for dig mest komfortable løsning. Hvad end du vil købe større mængder eller små doser, er der sprit til dig.

Køb den mængde, du har brug for

Skal du bruge en stor mængde håndsprit, eller gider du bare ikke handle håndsprit ind så ofte, kan du købe en dunk på 5 liter, som du så kan hælde over på dine tomme pumpeflasker eller standbags. Hvis det bare er en mindre mængde håndsprit, du leder efter, som du kan have med i rejsetasken, er små flasker med vippelåg en sikker løsning, der giver god håndhygiejne.

Hav spritwipes med i rejsetasken

Engangsklude eller wipes med håndsprit kan du som sagt også finde, hvor du til ture uden for landets grænser kan have et rejsekit med i tasken, der både indeholder en beskeden mængde servietter med håndsprit og en lille bøtte sprit. Du kan i større skala fx finde kasser med 100 wipes, hvor visse kasser er designet som displaybokse, hvis indhold af wipes klart er udstillet.

Hav håndsprit inden for rækkevidde

Kom sikkert gennem pandemier med håndsprit inden for rækkevidde. Med god håndhygiejne beskytter du ikke blot dig selv, men også andre omkring dig. Tjek tilbud på forskellige typer af håndsprit allerede i dag og find den måde, som du foretrækker at spritte dine hænder af på.

Håndsprit findes til enhver smag, så bare begynd jagten efter din favorit.