Hvilken mobil skal du tage med på rejse?

0
2278

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal på charterferie til sommer har det ikke den store betydning, hvilken smartphone der ligger i din lomme. Står du derimod for at skulle rejse verden rundt eller et meget fjernt sted på kloden, kan det godt være en god ide at overveje om en iPhone nu også er den bedste rejseledsager.

Når man tjekker test og anmeldelser af iPhone finder man nemlig ret hurtigt ud af, at den har nogle “fejl og mangler”, der gør, at den ikke nødvendigvis er den bedste model, hvilket der er flere grunde til. Hvis du eksempelvis skal til Australien og skal ud i bushen eller lignende og måske ikke lige er i nærheden af strøm, vil du med en iPhone ret hurtigt finde ud af, at den ikke holder strøm så længe.

En anden ting du også meget vel vil kunne finde ud af, er at den ikke er blandt de mest holdbare. Rejser man eksempelvis til små fjerne øer i Malaysia eller Filippinerne, vil man nok gerne have en telefon der kan holde til lidt af hvert, og også meget gerne kunne holde til vand.

Her betyder funktioner mere end design
Her betyder funktioner mere end design

Endelig vil du nok også gerne have en smartphone, der tager så gode billeder som overhovedet muligt, så du ikke er afhængig af at skulle have et stort digitalkamera med dig, hvilket kan være rart at slippe for, hvis man gerne vil være så mobil som muligt.

iPhone er naturligvis et sikkert og solidt allround valg, men det er ikke det bedste. Topmodellerne fra Huawei og Samsung er bedre på flere parametre som både batteritid og ikke mindst holdbarhed og vandtæt faktor. Det betyder dog ikke, at de nødvendigvis er det rigtige valg. Har du eksempelvis en iPad eller MacBook med, er det klart at der er en åbenlys fordel at have produkter der taler sammen.

En anden ting det er rigtig fornuftigt at investere i, er naturligvis en powerbank, så du ikke risikere at løbe tør for strøm, hvilket kan være en smule kritisk alt efter hvor i verden du befinder dig.

 

DEL
Næste artikelDet er nu du skal tage til Barcelona