Idéer til det næste store sommerferieprojekt

0
496

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du og din familie bruge sommerferien i jeres hjem, så kan der udover velfortjent afslapning måske være behov for et større eller mindre projekt, som du og din familie kan tage jer til, når det alligevel bliver for kedeligt at slappe af hele tiden. Her er der derfor nogle større eller mindre idéer på, hvordan du kan fordrive din tid alene eller sammen med din familie.

En sommer-renovering

Det kan være, det er tid til at få kigget lidt på jeres hjem og måske fornyet nogle af jeres rum. Det kan være et af jeres børn, skal flytte ud af børneværelset og ind på teenageværelset, så er sommerferien en glimrende lejlighed til at få sat dette projekt i værk. Derudover kan det være, at I skal på jagt efter nye møbler til stuen, for at skabe lidt luftforandring hen over sommeren. Du kan tage ud i forskellige butikker og snuse lidt rundt, eller kigge på nettet på alskens forskellige hjemmesider, hvis du alligevel gerne vil slappe lidt mere af i sofaen. Du kan også bestil din sofa online og få den leveret, så den afslappende feriestemning kan bibeholdes.

Et familieløbeprojekt

En anden idé kan være at hive familien under armen til en eller flere ugentlige løbeture. Så kan I få en masse god kvalitetstid, nyde den danske natur og få pulsen lidt op, så det føles ekstra godt at ligge sig i haven med en iskold sodavand under den danske sol. Det kan hjælpe lidt på motivationen for at vedholde den gode indsats, når I står sammen som familie i det. Derudover kan det også gøre løbeturene lidt sjovere, når du løber sammen med nogle. Måske kan der gå lidt sund konkurrence i det, så du og din familie får presset hinanden til at yde jeres bedste. Eventuelt kan I tilmelde jer et løb I kan løbe sammen.