Lækker ferie lige ud til vandet

0
425

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er I begyndt at kigge lidt på, hvor jeres næste ferie skal gå hen? Det kan være i en af børnenes skoleferier eller blot en forlænget weekend. Danmark har rigtig meget at byde på, og man behøver sjældent tage særligt langt væk, før man er ved vandet og kan nyde en ferie til lyden af bølgerne, der slår ind på stranden. Det gælder også på Fjellerup Strand, hvor der blandt andet er mulighed for at leje lækre luksushytter.

Bryder I jer ikke om at campere? For nogle er en tur med campingvognen eller autocamperen lig med hygge og dejlig familietid, men det er ikke alle, der bryder sig om den form for ferie. Derfor kan I i stedet kigge på hytter, der giver jer mulighed for at opholde jer i nærheden af campingpladsen, så børnene kan finde jævnaldrende at lege med, men samtidig får I sommerhusoplevelsen med eget bad og køkken og gode senge.

Aktiv ferie eller ren afslapning?

Der er ingen regler for, hvordan man skal holde ferie, men der er nogle, der har bestemte præferencer. Måske det også gælder jer? For mange betyder det noget, at man kan komme ud at bevæge sig. Det er der god chance for i Fjellerup, hvor den lange og brede strand både er børnevenlig og god til lange gåture, hvis det er det, I godt kunne tænke jer.

Samtidig er der flere forskellige, hyggelige byer, I kan besøge på Djursland, som alle sagtens kan lade sig gøre på en dagstur. Det gælder, uanset om det er en tur til Grenaa og Ebeltoft, der trækker, eller om I måske har tænkt på at love børnene en tur i Djurs Sommerland. En ferie kan sagtens være en kombination af den slags aktiviteter og så hygge med brætspil og kort hjemme i hytten, så I kan nyde hinandens selskab.