Øg trivsel og omsætning ved at optimere tidsforbruget

0
505

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du har en virksomhed eller er leder i kommunalt regi, der har med logistiske udfordringer at gøre såsom kørsel, fragt, levering eller omsorg/pleje/rengøring, er der mange ressourcer, der bliver brugt på at registrere tidsforbruget på de enkelte lokationer. Er der for eksempel kan der, i ude kørende teams i hjemmeplejen, være regler og lovgivning om, hvor mange minutter eller timer, som den enkelte borger er blevet visiteret til, som skal overholdes i forhold til medarbejderens tidsforbrug. Det kan også være, at du har en privat virksomhed, der leverer måltidskasser, som også skal sikre, at leveringstiden bliver overholdt og også registeret. Men kunne det gøres nemmere og mere effektivt? Det finder vi ud af i denne artikel, hvor vi vil se på en løsning, der er baseret på kunstig intelligens og udviklet af intelligente mennesker.

Spor dine medarbejderes tidsforbrug

Det kan synes lidt som big brother is watching you, når man hører, som medarbejder at ens tid skal spores i gennem hele arbejdsdagen. Her er det ekstremt vigtigt, at ledelsen gør det klart, at denne sporing ikke er en form for spionage, der bliver misbrugt overfor medarbejderen, men i stedet tjener til, at virksomheden kan danne sig et klarere overblik over de ressourcer, som medarbejderen bruger på enkelte opgaver og kørsel og logistik og eventuelle pauser. Dette overblik kommer via sporingsmetoden fra worklogger, som I kan blive meget klogere på via dette link til deres website:

https://worklogger.io/solutions/augmenteret-analyser/.

Kombiner trivsel med optimalt tidsforbrug

Det er oplagt at kombinere perspektivet på optimeringen af tidsforbruget med medarbejderens trivsel. Hvis det spores, at medarbejderen bruger unødigt tid på visse opgaver, kan der nemlig frigives vigtig tid på at sparre med en kollega, gå til et vigtigt møde, benytte kunstig intelligens eller tale med sin chef om fremtidens udfordringer.