Optimer køkkenet i din autocamper.

0
16081
Autocamper

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skal du afsted i din nye autocamper, så er det vigtigt at du forstår at indrette den rigtigt ud udnytte pladsen optimalt. Det er især køkkenudstyr som fylder meget, hvis du ikke forstår at optimerer pladsen. Få et par tricks med i bagagen og lær, hvordan du får mest glæde af køkkenpladsen i din autocamper.

 

Køleskabet

Det er ikke fordi, at du skal gå i gang med at total renovere din autocamper, men måske skal du overveje om de elementer som du har i køkkenet, er rigtige for dig. Start med at kikke på de hårde hvidevarer. Hvor stort er køleskabet? Er det for stort eller for lille. Ofte kan man sagtens nøjes med et lille køleskab fordi mange også har en køletaste i bilen. Hvis du har en køletaske med strøm, så har du helt sikkert ikke brug for et kæmpe køleskab. Anskaf et mindre så du har mere plads til andre ting (se udvalget her). Fordelen ved de små køleskabe er at de ofte har glaslåger som man kan kigge igennem. På den måde kan du nemt få et overblik over hvad du har og det hjælper igen med at økonomiserer med den sparsomme plads.

 

Service.

Alt afhængigt af hvor længe du skal være af sted og hvor mange I er, så bør du overveje, hvor meget servise du skal have med. Langt de fleste rette – kolde såvel som varme, kan sagtens spise af dybe tallerkner, så lad de flade blive hjemme. Du kan selvfølgelig også bare købe paptallerkner som fylder en brøkdel i forhold af porcelænstallerkner. Så slipper du også for at vaske op. Lav være med at købe de allerbilligste. Det er tit noget tyndt pjat som bøjer bare du kommer ganske lidt mad på dem. Man kan få gode engangstallerkner i plastik. De ligger som regel sammen med plastikbestik.