Reservér din egen solvogn under Corona

0
1371
Reservér din egen solvogn

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvor skal turen gå hen næste gang? Ja, det er jo egentlig nok et spørgsmål, vi må vente med at besvare, indtil vi har set, hvad tiden bringer. Bliver alle landegrænser ikke lukket op, så er der en helt naturlig barriere, som gør begrænsningen endnu mere tydelig. Nu hvor vi er lukket inde i vores egen lille osteklokke, kan vi kun tænke tilbage på de mange positive rejser, vi forhåbentlig har haft gennem vores liv med familie og venner. Er du en meget berejst person, har du garanteret mange minder, hvor det modsatte gør sig gældende, hvis du kun har været i det nærmeste Lalandia med familien.

Men en af de minder som mange af os har – nogle har måske blot set videoer af samme fænomen på nettet – er, når folk nærmest bestormer et hotels solvogne ved poolen. Det lader til, at det er livsnødvendigt at få fingre i en bestemt type solvogn til dem selv og deres familie. Men ikke nok med at de gerne vil ligge på en given solvogn, de vælger samtidig at blokere den selvsamme vogn med deres håndklæde, så andre gæster på hotellet ikke har mulighed for at ligge på vognen, selvom ejermanden af håndklædet ikke er tilstede ved poolen. Sådan noget kommer man med garanti ud for, hvis man rejser til Sydeuropa. Hvis du selv er en af de typer, som ynder at anvende denne teknik, så vil vi blot sige: lad være. Det er belastende for alle parter – også personalet på hotellet.

Vi håber inderligt på, at vi igen snart kan få lov til at rejse. Indtil grænserne åbner op, kan du købe din egen solvogn til haven, terrassen eller noget helt tredje hos Davidsen lige her. Og denne må du reservere lige så tosset du vil med dit håndklæde. Det er bare at gå i krig.