Sådan planlægger du din næste rejse

0
1092

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være svært at gennemskue hvordan man skal planlægge sin næste rejse. Nettet er fyldt med sider der giver forskellige råd og nogle er endda modsigende hvilket kun gør det endnu sværere at vide hvor man skal starte og slutte henne. Det første man burde gøre hvis man overvejer en længere rejse, er at skrive ned på et stykke papir hvilke lande man godt kunne tænke sig at besøge i sit liv og derfra se om der lige pt er et oplagt sted i verden man kan besøge for at krydse et par stykke der måske ligger ved siden af hinanden af på listen.

Hvis man har fundet stederne der passer til en, så handler det blot om at finde sig godt tilrettet i sin kontorstol eller sofa og begynde at skitsere hvad det er man gerne vil besøge, hvor man skal sove, hvordan man kommer frem og tilbage osv.

Som alle os der har rejst meget ved. Så er planlægning en god ting at have med, men vi ved også at det man har planlagt oftest, bliver til en plan b. Man bliver revet med af stemningen, møder nogle andre rejsende, falder i god snak med nogle lokale eller der er noget andet der gør at planen ikke helt holder alligevel. Derfor er det vigtigste selvfølgelig at være lidt omstillingsparat og være forberedt på at alt kan ske når man er ude og rejse. Oftest er det jo sjove ting der sker, når man lader sig rive med og se hvor man nu ender henne. Man er jo ude og rejse for at lære nye ting om verden og om sig selv, og hvilken bedre mulighed end ved at følges med f.eks. lokale i et par timer.