Sådan undgår du indbrud i ferien

0
2175
Undgå indbrud i ferien med nye låse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferie er højsæson for indbrud, og risikoen er især stor, når du er væk i længere tid. Tyvene holder nemlig øje med dit hjem og slår til, når du ikke er hjemme. Derfor er det vigtigt, at du har styr på sikkerheden, inden du tager på ferie. Det gør du blandt andet ved at samarbejde med en låsesmed, som kan give dig gode råd. Her giver vi dig et par tips til, hvordan du feriesikrer huset bedst muligt.

Tal med din lokale låsesmed

En låsesmed er ekspert i låse og sikkerhed, og han kan give dig mange tips til, hvordan du nemt kan sikre dit hus. Ofte skal der nemlig meget små ændringer til, før huset bliver mange gange sikrere. Søg på nettet efter en låsesmed i dit område ved fx at skrive ”Låsesmed Frederiksberg”, og sammenlign så de forskellige resultater. Priserne kan variere meget, så det er altid en god idé at tjekke et par forskellige forretninger – og hvis du for eksempel bor på Frederiksberg, burde der være masser at vælge imellem.

Låsesmeden kan for eksempel råde dig til den bedste sikring af netop dine vinduer og døre, så tyven har sværere ved at komme både ind og ud. Det mindsker risikoen for, at de bruger tid på netop dit hjem. Ofte kan du forbedre sikkerheden gevaldigt bare ved at skifte et par enkle låse ud.

Få huset til at se beboet ud

Det er efterhånden et gammelt råd, men det kan ikke understreges, hvor vigtigt det er, at dit hus ser beboet ud. Få derfor naboen til at tømme postkassen, fylde lidt i skraldespanden og evt. slå græsset. Det er nogle af de ting, tyvene kigger efter, når de skal se, om du er hjemme.

Det er også en god idé at sætte nogle lampe og et fjernsyn til en timer, så det kan tænde og slukke i løbet af dagen. På den måde ser det ud som om, du er hjemme.