Skal du have nyt fortelt til campingvognen? Så læs med her

0
369

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom vinteren endnu har et fast greb over det danske land, er det ikke for tidligt at tænke over campingudstyret til den kommende campingsæson. Måske skal campingbordet og -stolene udskiftes i år eller måske skal selve campingvognen bare lige have en vask. Men står man og skal have nyt fortelt, kræver det en smule mere omtanke, da denne beslutning er hverken nem eller billig. Så læs med, hvis du ønsker at få nogle tips til valg af dit næste fortelt.

Luftfortelte

Der findes flere forskellige typer af fortelte til campingvogne, hvoraf en af dem er luftforteltet. Hertil er luftforteltet den type telt, der er nemmest at stille op, da denne ikke skal samles. Teltet skal blot køres ind i skinnen på vognen, hvorefter det skal pumpes op. Selve oppumpningen kan godt tage et stykke tid, men selve processen er for nogle mere overskuelig end ved brug af telt med stænger. Denne form for fortelt er velegnet til campister, der ikke camperer hele sæsonen, men derimod i en kortere periode. Ønsker man at investere i denne type telt, så er et westfield lufttelt et ganske udmærket bud, der ikke koster alverden. Ønsker man at putte lidt flere penge i projektet, så har Isabella fortelte også en række gode bud.

Telte med stænger

Den anden type af fortelte til campingvogn er med brug af teltstænger, der ofte forbindes med den klassiske type. Disse kan være en smule vanskelige at sætte op, hvis man ikke er vant til det, da man lige skal lære stængerne i teltet at kende. Det er dog altid telte med stænger, der anbefales til fastliggere. Dette er på grund af den stabilitet og tæthed, der kommer med teltstængerne. Begge typer af fortelte har altså fordele og ulemper, hvilket betyder det er dine behov, der definerer, det optimale valg af fortelt.