Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er spændende at rejse. Især hvis du skal til en fremmed kultur, du ikke kender meget til. Dog kan det ende med ikke at blive en særligt hyggelig oplevelse, hvis du ikke kender en smule til lokalbefolkningen, sproget og så videre.

Her får du derfor et par gode råd angående apps, du kan tage med dig i lommen, hvis du vil være sikker på, at din rejse forløber så godt som muligt.

#1: Google Translate

Det er en rigtig god idé at kunne et par gloser på det sprog, der tales i det land, du skal til – og her er Google Translate den perfekte app til det formål. Der findes mange andre apps, du kan bruge til at oversætte og lære sprog, men med Google Translate er det hele lige lidt lettere.

#2: Lonely Planet

Med app’en Lonely Planet har du mulighed for at finde steder i verden, der ikke er så besøgte, og det er altså rigtig praktisk, hvis du eksempelvis skal ud at backpacke. Her kan du finde nogle helt fantastiske destinationer og steder, der ikke er så besøgte. Du undgår dermed de værste turistfælder, som der jo – som bekendt – er mange af, hvis du rejser til en destination, hvor der er mange turister. Det er irriterende, og derfor er det en god idé, hvis du gerne vil finde nogle skjulte, men anbefalelsesværdige perler.

#3: Duolingo

Vil du gerne lære sprog online, så er det slet ikke umuligt. Med app’en Duolingo, der både fås til Android og iOS-enheder, er du sikret, at det kommer til at foregå så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Det er smart, og det fungerer nærmest som et spil, hvor du får liv for at gennemføre og mister liv, hvis du taber. Det er skæppeskønt, og der er intet bedre, end når man tilegner sig ny vide, samtidig med at man har det sjovt.