Skiferier til alle – fra familier til singler

0
615

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skiferien behøver ikke kun at være for kæresteparret eller for den topøvede skiløber. Skiferier kan være for alle også de små som store familier eller singlerne og der er mange muligheder for at få den perfekte ferie i hus uanset hvem man er.

Skisteder der har meget at byde på, kan også rumme mange forskellige slags gæster

Skiferie er oftest noget man hører at familierne drager afsted på i skolernes efterårsferie eller vinterferie, men det er langt fra kun noget familier kan få glæde af. Der findes et væld af destinationer og et væld af forskelligt indhold på en skiferie, for det er faktisk sjældent at personer der drager på skiferie, ikke laver andet end at stå på pisterne fra dagens start til slut.

Familieskiferie er selvfølgelig i høj kurs og det skyldes nok netop at der er noget for alle personer på en skiferie. Er man f.eks. en familie med flere børn der er spredt godt ud i flere aldersgrupper, så har man sikkert allerede oplevet at det er svært at stille alle børn tilfredse på samme tid. Den problematik kan man komme udenom på en skiferie, for her er der noget for enhver type.

Når man tager afsted på skiferie som en hel familie med en god aldersspredning, vil der måske være forskel på niveau i forhold til hvor godt man står på ski eller snowboards. Her kan de gode skiskoler komme alle mand til undsætning og ofte ser man at børnene knækker koden ret hurtigt, så man allerede efter første dag kan begynde at give den gas alle mand på én af pisterne.

Der kan dog være nogle problemer forbundet med at skulle tage på skiferie, for der er ufattelig mange mulige destinationer at vælge imellem, når man skal finde det perfekte sted. Det kan derfor være en god idé at få hjælp fra f.eks. Thinggaard som er specialister i at arrangere de bedste skiferier til den individuelle familie. På hjemmesiden kan man let udfylde de kriterier man har og sende en efterspørgsel afsted på at få et skræddersyet tilbud.

Brænd krudtet af på pisten og slap af med afterskiing bagefter. Foto: Unsplash

Find skiferier med rig mulighed for at møde andre singler

Utroligt nok er der også skiferie for singler. Det er altså ikke kun familien Danmark der kan få glæde af denne slags ferie, for på diverse skisteder kan man udover at stå på ski også opleve en fed stemning i forhold til det man kalder for afterskiing.

Afterskiing er noget der kan findes på stort set alle skisteder og det indebærer som oftest at man efter en lang og svedig dag på pisterne er blevet tørstig og helst ikke vil nøjes med en enkelt øl. Det er her rig mulighed for at støde på en anden single hvis det er det man er ude efter og måske finde frem til en person i forhold til fremtidige rejser, som vil være et godt match når nu man ved at begge i hvert fald elsker den aktive del ved at tage af sted på en ferie.

Til afterskiing er der musik som enten spilles af en DJ eller et liveband og alle gæsterne møder som regel op lige så uglede som de kom ned fra den sidste tur på pisten. Det er altså langt fra gallatøjet eller stiletter der er stilen, når du render afsted til afterskiing og for nogle handler det egentlig bare om at blive mere fuld end den sidemakker man har fundet sig.

Afterskiing har igennem mange år været det der har drevet især de unge afsted på en skiferie og givet en oplevelse for livet. Hvis du gerne vil have en skiferie som du aldrig vil glemme igen, kan du med fordel se på muligheden for en all inklusive skiferie som bliver arrangeret af bl.a. UCPA.