Snart shelter sæson

0
2182
shelter

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For os der ikke er hærdet som en spejder, til at sove udendørs er sæsonen ved at starte for at kunne overnatte i det fri, da vejret er begyndt at vende til det varmere. Det er derfor ved at være sæson for at tage med venner eller familie ud for at overnatte i en eller flere af landets mange sheltere, som altid står til ved afbenyttelse ved booking for interesserede. Er det i år du skal prøve det, eller er du fast shelter bruger i sommermånederne, så får du her en hurtig tjekliste af de vigtigste elementer som mange glemmer at tage med sig.

Lygte

Mange tænker ikke over det, men når mørket falder på, så er det meget rart at kunne orientere sig rundt i det fri landskab, hvis man skal ud på en mindre gå tur. Her er det en klar fordel at du køber dig god lygte som kan lyse bredt og langt, så du kan få så god en orientering som muligt. Du bør derfor indstille din lygte søgning efter en Ravlygte som lyser med kraftige LED dioder. De har desuden lang batteritid, så du kan undgå at blive mørklagt midt om natten – især hvis i overnatter i flere nætter.

Powerbank

Er i omrejsende, og måske cykler fra shelter til shelter rundt omkring i landet, så bruger i helt sikkert også telefonen til at dirigere vej til den næste destination. Det klare den næppe mere end én dag, og en powerbank eller to, kan derfor være en rigtig god ide at tage med på jeres tur.

Førstehjælpskasse

Det lyder måske lidt voldsomt at have en hel kasse med, men sørg for at have de mest anvende førstehjælps remedier med, så som plaster og forbindinger, hvis uheldet skulle være ude med jer. Det er bedre at være sikker, end at komme til skade, og ikke have noget som hjælpe mod skaden.