Sommerferie i sus og dus i Danmark

0
1372

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sommerferien er den del af året, som rigtig mange ser frem. Her kan man for alvor komme ned i gear og glemme hverdagens trummerum. Ferie handler om at have masser af kvalitetstid og gode oplevelser sammen med familien. Og det hjælper på feriefølelsen, når man kommer væk fra husets fire vægge.

Charterferien skiftes ud med Danmark

Mange danskere elsker at komme sydpå om sommeren til de store charterresorts. Her bliver alting serveret, der er mange lækre faciliteter og luksuriøse omgivelser. I år er tingene lidt anderledes, da mange danskere har valgt at blive hjemme på grund af Covid 19. Men hvis luksusferien stadig trækker i dig, så fortvivl ikke. I Danmark kan du leje et luksus sommerhus, hvor du og familien har de lækre faciliteter for jer selv. Sommerhusbureauet Sol og Strand tilbyder luksussommerhuse med swimmingpool, sauna og spa. Her har I mulighed for at lave jeres egen wellness-oase, uden at bekymre jer om Coronasmitte.

Fem stjerners luksus

Når I booker et luksussommerhus gennem Sol og Strand, er I sikret, at der rent faktisk er tale om luksus. Alle luksussommerhuse har fem stjerner. Sommerhusene har en virkelig flot stand, veludstyrede køkkener og lækkert interiør. De udendørs arealer er også i top. Terrasserne fremstår smukke med luksuriøse detaljer og gode møbler.

Leg og sjov for børnene

Har I børn med på ferie, så er I sikret mange timers leg og underholdning i sommerhusets swimmingpool. Selv hvis vejret ikke skulle vise sig fra den bedste side, kan man få trænet svømmetag og få brugt energien i vandet. De fleste luksussommerhuse i Danmark har indendørs swimmingpool, der kan bruges året rundt. Det er derfor også oplagt at booke et sommerhus med pool uden for sæson – I får stadig glæde af de lækre faciliteter. De voksne kan passende tage et glas vin imens, fx i en udendørs spa, som også er at finde i flere luksussommerhuse.