Tag bøger med på din rejse

0
15529
Tag bøger med på din rejse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du skal på ferie, er kufferten ofte pakket med en masse tøj og generelt overlevelsesgear. Der skal være nok tøj til hele ferien, og hvis du skal ud og bade, så skal der naturligvis også være plads til både et håndklæde og badetøj. Men alt i kufferten behøver ikke udelukkende at være til at holde varmen eller modsat. Der kan sagtens tilføjes lidt småting, der gør ferien lidt mere underholdende – og her taler vi altså ikke om voksenlegetøj eller lignende fornøjelser. Nej, det er bøger, der bliver tænkt på i denne sammenhæng.

Ferie er lig med læsning for mange danskere. Vi slæber gang på gang en masse ny litteratur med os til de varme lande, fordi vi ofte har en forventning om, at vi skal ligge og dase ved poolen, mens vi læser et par hundrede sider dagligt. For nogen bliver disse ambitiøse ambitioner også indfriet, men for langt de fleste, bliver det kun til en enkel bog eller to, fordi der også er en masse andre ting at tage højde for, når man er på ferie – specielt hvis man har børn med. De kan ikke selv lege i vandet, uden en voksen holder øje med deres udskejelser.

Men hvis du nu er alene afsted med en veninde eller kæreste, og I blot skal have ren og skær afslapning, så kan I sagtens have et par eller tre bøger med jer hver. Et tip herfra er dog, at I tager et par bøger i den store kuffert og en i en lille taske til håndbagagen. På den måde er I sikre læsestof, hvis flyet bliver udsat, eller I har lyst til at læse undervejs på flyvningen til jeres destination. Derudover bliver jeres kuffert heller ikke alt for tung og overstiger maksgrænsen.
Du kan finde et kæmpe udvalg af nye og gamle bøger hos Saxo.com lige her.