Ting du kan lave ved Danmarks Vestkyst

0
355

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er mange ting, man kan lave rundt om i Danmark. Mange steder som kan besøges, aktiviteter som skal prøves og mad der skal smages. Står du og planlægger din næste tur til Danmarks vestkyst, og ikke helt ved, hvad du skal finde på? Så kommer her nogle tips til, hvad du eventuelt kan lave både alene og sammen med andre.

På hesteryg langs stranden

I den nordlige del af Danmarks vestkyst kan du besøg ridecenter hos Skallerup, hvor du har mulighed for at ride på islandske heste. Her tilbyder de for eksempel rideture for både børn og voksne. På hesteryg rider man eksempelvis en guidet tur på stranden, men man kan også ride i skoven og i klitterne.

Surf i Cold Hawaii

I Klitmøller kan du besøge Cold Hawaii, hvis du er frisk på bølgerne. Her har du nemlig mulighed for at prøve at surfe på Vesterhavets bølger, med en instruktør, der kan give lektioner i surfing. Dette kan eksempelvis gøres alene, men også med familien, vennerne og en partner.

Hvis du allerede er erfaren med et board, er der også mulighed for boardudlejning, men du kan også tilmelde dig en deres surf camps.

Historikeren i bunkermuseet

Hvis du finder interesse i historie, kan du også besøge bunkermusset i Hirtshals 10. batteri. Her finder du et stort antal af udgravede bunkere, som blev brugt under 2. Verdenskrig. I bunkermuseet kan du lære om, hvordan tyske soldater levede under krigen. Du kan både gå rundt alene og udforske bunkerne, men i sommerperioden tilbyder museet også guidede ture.

Smagen af Vestkysten

Hvis du tager en tur til vestkysten, kan det også være en oplevelse af smage på diverse fiskeretter, som du kan finde i forskellige byer. På vestkysten bliver der nemlig sejlet tonsvis af frisk fanget fisk ind, som også serveres på diverse caféer.