Tip: Sådan bliver flyveturen med de mindste vellykket

0
1402
Siddepude

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Står I og skal på ferie og frygter du flyveturen, selvom destinatonen kun er Mallorca? Er du nervøs for, om guldklumperne har tænkt sig at skrige om kap, larme og have svært ved at sidde stille? Så er du ikke den eneste. Her er et par tips til hvad du som forældre kan gøre inden flyveturen, så ferien er en succes fra start til slut.

Invester i en siddepude

Børn er en herlig størrelse, og de har det bedst, når de må lege frit og være i bevægelse. Af samme grund kan en flyvetur på flere timer nogle gange volde lidt besvær. I så fald kan det være en idé at investere i en siddepude. Siddepudden har flere fordele: Først og fremmest er den særdeles god til børn, der har et stort behov for at være fysiske aktive og af den grund kan have svært ved at sidde stille. Pudens luft hjælper barnet med at stimulere kroppens muskler, hvilket hjælper barnet med at holde koncentrationen i længere tid. Derudover hjælper puden også med at give barnet en god holdning og styrker desuden ryggen, hofterne og maven. Du kan blandt andet købe en siddepude her.

Pak en aktivitetstaske

Vi ved alle sammen, at børn hader at kede sig og elsker at være beskæftiget med noget. Af samme grund kan det være en god idé at forberede en lille aktivitetstaske til flyveturen. Tasken kan for eksempel indeholde en malebog og farveblyanter, som barnet kan hygge sig med. Der kan også være et lille puslespil eller en æske LEGO i. Lad barnet vælge én ting fra tasken ad gangen, så det er en overraskelse, hvad der ellers gemmer sig i tasken. Hvis du føler for det, kan et spil eller en film på iPaden også være løsningen. Husk et headset så lyden ikke generer andre passagerer.