Vær klar til at hjælpe dine rejsemakkere når du er på tur

0
1446

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi danskere er utroligt rejselystne, hvert år er der mange tusinde danskere som tager ud for at opleve verdenen. Det er dog ikke kun charterferier til populære ferielokationer som tiltrækker os danskere. Der er mange mennesker som tager på rejser, hvor de rejser igennem fremmed terræns. En backpacker rejse er dog meget mere udfordrende end en normal afslapningsferie, og derfor skal man også være klar på mange forskellige udfordringer. Når man går igennem alle disse forskellige terræner, så vil der altid være en risiko for at der er noget der kan gå galt, derfor skal man altid være klar til at hjælpe de andre backpackere.

Forskellige lande – forskellige ulykker

Når man tager på backpacking rejser man typisk i længere tid og rejser igennem forskellige lande, og dette skal man være forberedt på hjemmefra. Dette kan man forberede sig på ved at gennemgå et eller flere førstehjælpskurser som forbereder en på forskellige ulykker. En tur nær ækvator til de varme lande kan for mange byde på dehydrering, hvilket vil sige at man skal forberede sig på, hvordan man hjælper en som er ramt af dehydrering. Hvis man derimod tager sig en lidt atypisk packpacker rejse til Grønland eller et andet koldt land, skal man være klar på at behandle situationer som nedkøling.

Langt fra civilisation – langt fra hjælp

Hvis man selv eller sin rejsemakker kommer ud for en ulykke, imens man er langt fra civilisation, skal man selv være klar til at hjælpe, ellers kan det gå grueligt galt. Dette er især et tema for folk som rejser rundt i fremmede omgivelser, hvor det måske kan være svært for dem, at beskrive redningsfolkene hvor de er henne. Så for at undgå at ulykken bliver værre end højst nødvendigt, skal man huske at pakke de mest nødvendige førstehjælpsremedier, så man ikke står tomhændet når ulykken sker.