Vil du gerne ud og rejse i dit sabbatår?

0
4127

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har valgt at holde et sabbatår, står du for første gang helt på egne ben. Der er intet skema, der fortæller dig, hvad du skal lave hver dag. Du kan helt selv prioritere din tid, hvilket giver en kæmpe frihed. Til gengæld kan det også være med til at lægge et stort pres på dig, fordi du føler dig tvunget til at finde på noget at lave, så du ikke bare sidder derhjemme. Du kan vælge at tage ud at rejse i dit sabbatår, hvis du vil have nogle fede oplevelser.

Rejs for at udforske

Hvis du gerne vil rejse for at udforske et nyt sted, blive klogere på en anden kultur og se et sted, som du aldrig har set før, kan du rejse til en storby, hvor der er rig mulighed for at besøge seværdigheder og andre kulturelle steder. Du kan rejse rigtig mange steder hen, men find rejser til Sankt Petersborg, hvis du vil besøge en by, hvis du vil se masser af historie og spændende kulturliv.

Rejs for at slappe af

Du kan også rejse for at slappe total af og for at trække stikket. Det kan godt være tiltrængt efter så mange års skole. Hvis du bare gerne vil slappe af og nyde livet, skal du lede efter et sted, hvor det virkelig ser lækkert ud. Hvis pool, strand og lækre drinks er afslapning for dig, skal du lede efter et varmt land, hvor du kan rende rundt i dit badetøj hele tiden.

Rejs for at gøre en forskel

Hvis du har en følelse af, at du lidt savner en mening med de ting, du foretager dig og du gerne vil gøre en forskel, kan du rejse et sted hen, hvor du kan arbejde som frivillig. Det vil virkelig udvide dine horisonter og lære dig meget.